fbpx
Töltés

A jó munkaruha igenis fontos

A jó munkaruha igenis fontos

Divat vagy kötelesség, luxus vagy alapvető elvárás a munkaruha? Alaposan körbejártuk kérdést, hogy kiderítsük, mit takar pontosan a fogalom, milyen előírásoknak kell megfelelni, és milyen előnyöket jelent egy cég számára az egységes megjelenés.

Érdemes már az elején tisztázni, hogy a munkaruha kategóriájába egyaránt beletartozik a formaruha és a munkavédelmi ruházat is. Míg a formaruha fő funkciója az egységes viselet megteremtése, addig a munkavédelmi ruházat a veszélyes munkakörben dolgozók testi épségét hivatott megóvni.

Épp ezért fontos kihangsúlyozni, hogy míg a munkavédelmi ruházat (pl. fejvédő, védőkesztyű, saválló köpeny stb.) biztosítása a munkáltató kötelessége, addig a formaruha beszerzése egy olyan gyorsan megtérülő befektetés, amivel versenyelőnyre tehet szert az adott cég.

Gondoljunk csak bele, milyen furcsán éreznénk magunkat, ha egy bankfiókban vagy a postán minden alkalmazott a saját ruháját viselné. A formaruha tehát nem csak a szakmák megkülönböztetését segíti, de megbízhatóságot és professzionalizmust is sugall. Az egységes formaruha így éppoly fontos eleme a cég megjelenésének, mint a gondosan megtervezett logó.

Mivel tudjuk, hogy mind a formaruhák, mind a munkavédelmi ruházat esetében igen magasak az elvárások, a tervezésnél kiemelt figyelmet fordítunk a kényelemre, a biztonságra és a személyre szabhatóságra. Erről most Ön is meggyőződhet, ha végignézi az aktuális kínálatunkat a Raktár menüpontra kattintva.

Irány a raktár post

Tekintse meg maszkkínálatunkat

Rendelje meg az igényeihez leginkább illő védőfelszereléseket!

Hír kategória

Kedvelt Hírek és Tippek

Maszkok gyártása a Beanett Bt.-nél
A maszk, amire most szüksége van!
4 ok amiért logózd a munkaruhát
Egyedi ajánlat

Nagyobb tételben szeretne rendelni?

Több zsebre, egyedi színösszeállításra vagy
logóhímzésre lenne szüksége?