Felhasználási feltételek

A vevő kijelenti, hogy a www.beanett.hu honlapon található internetes áruház használata előtt megismerte és elfogadta az alábbi feltételeket:

 

Termékinformációk

Az internetes áruházban szereplő termékekkel kapcsolatos technikai adatokra vonatkozó információk tájékoztató jellegűek, a Beanett Bt. a változtatás jogát fenntartja.

 

Megrendelés

A vásárló az internetes áruház megrendelési formanyomtatványának kitöltésével és annak elküldésével a formanyomtatványban az általa megadott árut / árukat megrendelte. A Beanett Bt. a megrendelést e-mailben vagy telefonon igazolja vissza, és tájékoztatja a vásárlót a fizetési feltételekről, a kiszállítás módjáról, időpontjáról és annak díjáról. A Beanett Bt. fenntartja a jogot, hogy bizonyos termékek rendelése esetén a vevőtől előleget kérjen.

 

Szállítási módok

A megrendelt terméket az alábbi módokon tudja megkapni:

  • Szállítás futárszolgálattal. A csomagok átvételére a rendelésben megadott címzett, vagy az azonos címre bejelentett házastársa, rokona, illetve meghatalmazással rendelkező személy jogosult.
  • Személyes átvétel a Beanett telephelyén (7030 Paks, Hajnal u. 10.)

 

Fizetési feltételek

Vevő a megrendelés ellenértékét és a szállítási díjat az alábbi módokon fizetheti meg:

  • a szállítmány átvételekor a futárnak készpénzben (utánvét)
  • A Beanett Bt. bankszámlájára történő előzetes készpénzbefizetéssel vagy átutalással (a szállítás a fizetés teljesítését követően történik)
  • Személyes áruátvétel esetén készpénzfizetéssel a Beanett telephelyén.

Amennyiben a vevő előleget fizetett, akkor az előleg összege a végösszegből levonásra kerül.

 

Az elállási jog

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

  • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a Beanett Bt.-hez. Elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. A telephelyünkön megtekintett és személyesen megvásárolt termékekre az elállási jog nem vonatkozik.
  • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
  • A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
  • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen a Beanett Bt. részére visszajuttatni, a Beanett Bt. nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
  • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.