Töltés

Hogyan válasszunk munkaruhát?

Hogyan válasszunk munkaruhát?

Munkaruhát választani közel sem egyszerű. A különféle szakmák más-más igényekkel bírnak, nem beszélve azokról az esetekről, amikor a kényelem mellett a biztonság is fontos. Épp ezért összegyűjtöttük, mire kell odafigyelni a beszerzés előtt.

Az első és legfontosabb kérdés, hogy milyen körülmények között dolgoznak az alkalmazottaink? Vannak olyan ruhák, amik jobban bírják a gyűrődést, kopásállók, és a foltok sem ütnek át az anyag felszínén. Ilyenkor érdemes azt is átgondolni, hogy milyen külső behatások ellen kell védenie a ruházatnak (pl.: sav, tűz, gázok stb.).

A második szempont a praktikusság és a kényelem. Fontos, hogy mindig az adott munka igényeire szabott darabot válasszuk, a webshopunkban épp ezért szakmákra szűrten is kereshetnek a vásárlók. Az se gond, ha extra zsebekre vagy akasztókra lenne szükség, ilyenkor rövid időn belül legyártjuk az egyedi ruházatot.

Végül pedig nem árt, ha egyszerre szerezzük be cégünk számára a teljes garnitúrát. Így megbizonyosodhatunk arról, hogy az egyes darabok színben és fazonban is passzolni fognak egymáshoz. A rendeléskor érdemes váltás ruhával is számolni, hogy az alkalmazottaink minden nap tiszta szerelésben jelenhessenek meg a munkában.

Amennyiben további kérdése lenne vagy egyedi igényekre szabva gyártatna emblémával ellátott darabokat, forduljon hozzánk bizalommal. Cégünk több évtizede jelen van már a munkaruha piacon, így garantáltan a legjobb minőséget kínáljuk Önnek és munkatársainak egyaránt.

ravida, urna ex suscipit leo, nec laoreet velit lorem eget dui. Quisque lobortis sit amet nisl eget ullamcorper. Nam semper maximus diam sit amet feugiat. Aliquam eros eros, hendrerit vitae felis at, placerat malesuada neque. Suspendisse sodales urna mi, in tincidunt ipsum semper sed.

Hír kategória

Kedvelt Hírek és Tippek

A jó munkaruha igenis fontos
Hogyan válasszunk munkaruhát?
Egyedi ajánlat

Nagyobb tételben szeretne rendelni?

Több zsebre, egyedi színösszeállításra vagy
logóhímzésre lenne szüksége?