Női köpenyek

A női köpenyek viselete nem csak az orvosok, nővérek és más egészségügyi dolgozok számára előnyös. A hagyományos fehér női köpenyek mellett termékeink között megtaláljak a színesebb, fiatalosabb, modern kínálatokat is. Nálunk bárki megtalálja magának a megfelelő munkaruházatot, aki munkája során esztétikus, fiatalos és divatos, ám a célnak még is megfelelő ruházatot szeretne viselni.

Kiknek ajánljuk még a női köpeny viseletet?

Az egészségügyi dolgozók evidens viselete a női fehér vagy színes, mintás köpeny, de más területeken is kiválóan funkciónál.

– Óvónők

– Gyógyszerészek, gyógyszertári dolgozók

– Kozmetikusok

– Masszőrök

– Fodrászok

– Szobalányok

– Élelmiszerüzemekben dolgozók részére (tej, hús)

– Laborosok

A szépségiparban dolgozó hölgyek részére kiemelten ajánljuk a színesebb, fiatalosabb, lendületesebb női köpeny termékeinket.
A Beanett Bt. a gyártás során nagyon szigorú minőségpolitikát követ. Az pontos és precíz gyártási technológiánknak köszönhetően pedig nem csak a minőség tartható egyenletesen, hanem a a szállítási határidő is biztosított.

Dinamikus web áruházi felületünkön a vásárlás csak pár kattintást igényel és a kiválasztott termék azonnal ott landol a kosárban. Vásárolja meg kényelmesen otthonról vagy munkahelyéről új női köpenyét! A női köpenyekre is 100% termékgaranciát biztosítunk!