Vendéglátós munkaruházat

A vendéglátós munkaruházat eredeti funkciója, hogy megfeleljen az élelmiszer higiénia követelményeinek, továbbá a biztonsági előírásoknak. A viselőjének emellett komfortérzeted ad. A vendéglátós munkaruházat az éttermeknek, cukrászdáknak, pékségeknek vagy más vendéglátós egységnek egy elegáns, letisztult, higiénikus képet kölcsönözz. Vendéglátós munkaruházataink a hagyományos fekete-fehér színeken kívül több változatos színben, széles választékban áll a vásárlóink rendelkezésére. Ha modernebb stílust, színesebb arculatot szeretne kölcsönözni éttermének, akkor Ön is megtalálja a megfelelő vendéglátós munkaruházatot a kínálataink között.

Legyen Ön szakács, cukrász, séf, konyhamester, kukta vagy igazi kis konyhatündér! Itt biztosan meg fogja találni a legjobbat, amire szüksége lehet a konyhában. A vendéglátós munkaruházatban a tökéletes étel, vagy sütemény elkészítése is sokkal kényelmesebb és élvezetesebb lehet. A minőséget mi garantáljuk!

Az alap vendéglátós munkaruházat mellett számos kiegészítő is várja a kedves vásárlóinkat!

A Beanett Bt. már több mint 24 éve készít, több száz alkalmazott segítségével, kiváló minőségű vendéglátós munkaruházatot. Kiváló minőségű alapanyagból készült termékeinket elérhető, versenyképes piaci áron kínáljuk Önnek!

Válasszon bátran kínálatunkból, a minőség minden termékünknél garantált!

Web áruházunkban csak pár kattintással a kosárba teheti a kívánt terméket! Amennyiben szeretne több információt a vendéglátós munkaruházati termékeinkről, akkor hívjon minket bizalommal!