fbpx
Töltés

Bemutatkozás

Cégünk 1991 óta látja el a magyarországi piacot magas minőségű munkaruhákkal. A célunk, hogy a ruháinkban a munkavégzés ne csak kényelmes, de biztonságos is legyen. Az általunk forgalmazott termékeknél épp ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a legapróbb részletekig megfeleljenek a szigorú szabályoknak.

Magyar vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy a ruháinkat hazai alapanyagokból hazai környezetben hazai munkaerő készítse. A paksi telephelyünkön több száz munkatársunk gondoskodik róla, hogy leadott rendelések minél hamarabb elkészüljenek, ügyfeleink pedig elégedett vásárlóként térjenek vissza újra és újra.

Termékeink egyedi igények szerint is rendelhetőek, nálunk nem gond, ha egy ruhánál több zsebre vagy más színösszeállításra lenne szükség. Azért, hogy az Ön cége mindig a legkedvezőbb ajánlatokkal találkozzon, versenyképes árakkal, folyamatos akciókkal, gyors házhozszállítással és 100%-os minőségi garanciával várjuk.

A kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos munkaruhák, az egészségügyben, élelmiszeriparban, szépségiparban és vendéglátóiparban használatos ruhák, kopásálló öltönyök és a legkülönfélébb külső hatásoknak (pl. sav, tűz) ellenálló védő munkaruhák. Amennyiben mégsem találná, amit keres, forduljon hozzánk kérésével!

Munkaruhát keres?

Munkaruhát keres!?

Kérjen egyedi ajánlatot cége igényeire szabva!