fbpx
Töltés

4 ok amiért logózd a munkaruhát

4 ok amiért logózd a munkaruhát

 A professzionális védő- vagy munkaruházat a legtöbb szakmában előírás. Egy jó módja annak, hogy magasabb szintre emeld munkavállalóid megjelenését, ha a ruhákon feltünteted a márkajelzésed vagy dolgozóid nevét. Íme a négy érv, ami miatt megéri megfontolnod ezt az egyszer jelentkező költséget.

1. Azonosíthatóság

Azáltal, hogy dolgozóid egységes ruházatot öltenek, vevőid szemében könnyen megkülönböztethetővé válnak. Bolti környezetben a vásárló azonnal tudja kitől kell segítséget kérni, egy szakember esetében pedig így markánsan bevésődik kitől kérték a szolgáltatást.

 

2. Mozgó reklámtábla

Akárhányszor dolgozód felveszi márkázott munkaruháját, cégedet népszerűsíti. Tekintsd ezt olyan reklámfelületnek, amit ki lehet használni és meg lehet tölteni tartalommal. Kis- és microvállalkozások számára különösen hasznos, hogy míg a dolgozó nyilvános helyen tartózkodik, az adott vállalat ismertségét növeli, ami pedig új ügyfeleket hozhat. Plusz egy érv, hogy kiszállásos munka esetén a vevőt számára megerősítést jelent: emberünk tényleg az, akinek mondja magát.

 

 

3. Kötődés és büszkeség

Az a dolgozó, amelyik márkádat viseli, érzelmileg is jobban kötődik a céghez, mivel az egyik emberi alapvető szükségletét, a “csoporthoz tartozás” érzését elégíti ki. Arról nem beszélve, hogy a munkaruha mint egy emlékeztető is működik: akárhányszor felveszik, a viselő eszébe juttatja a márkával kapcsolatban tanultakat, és mint egy rituálé segít felvenni a “jó szakember” szerepét.

 

4. Befektetés

A fentebb leírtak megkoronázása, hogy egy személyre szabott kabát vagy póló egyszer felmerülő éves költség, viszont a márkádra gyakorolt pozitív hatása még több évig kihat. A márkázott céges megjelenés egy meghatározó lépése a “naggyá” és professzionálissá válásnak, amit pedig érdemes már idő előtt elkezdeni, hiszen miért ne hajtanád a saját malmodra a vizet?

 

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, jó helyen jársz. A Beanettnél lassan 20 éve foglalkozunk professzionális munkaruha készítésével: a legkisebb magyar ügyfelektől a legnagyobbak is velünk gyártanak. Ha te is igényt tartasz céged színeinek megfelelő munkaruhára, vagy már elkészült munkaruhára illesztenéd rá logódat, kérj igényeidre szabott ajánlatot néhány perc az ajánlatkérés gombra kattintva és rövid időn belül válaszolunk!

 

 

Irány a raktár post

Tekintse meg maszkkínálatunkat

Rendelje meg az igényeihez leginkább illő védőfelszereléseket!

Hír kategória

Kedvelt Hírek és Tippek

Maszkok gyártása a Beanett Bt.-nél
A maszk, amire most szüksége van!
4 ok amiért logózd a munkaruhát
Egyedi ajánlat

Nagyobb tételben szeretne rendelni?

Több zsebre, egyedi színösszeállításra vagy
logóhímzésre lenne szüksége?