fbpx
Töltés

A maszk, amire most szüksége van!

Maszkok gyártása a Beanett Bt.-nél

A maszk, amire most szüksége van!

A jelenlegi koronahelyzetre reagálva egyre többen ismerik fel, hogy mennyire fontos a megfelelő orr- és szájmaszk használata. Fontos azonban már az elején leszögezni, hogy ezek a védőfelszerelések önmagukban nem elegendőek a fertőzés megállításához, viszont rendkívül nagy a jelentőségük abban, hogy - akár vannak légúti tüneteink, akár nincsenek - ne fertőzzük le embertársainkat

Éppen emiatt egyre több magyarországi városban teszik sok helyen kötelezővé a maszkok használatát, ami az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a közeljövőben állandó viseletté fog válni, amíg nem sikerül megállítani a koronavírus terjedését. Ezek után jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mégis milyen maszkra érdemes beruháznunk. A védekezés szempontjából jó tudni, hogy egyedül az FFP3-as maszkok azok, amik a levegőből ki tudják szűrni a vírust, viszont a legtöbb ember számára a hagyományos maszktípusok is bőven elegendőek, ha a használata mellett ügyelnek arra, hogy gumikesztyűt viselnek, kerülik a tömegeket, rendszeresen kezet mosnak, piszkos kézzel nem nyúlnak az arcukhoz és amikor csak tehetik, otthon maradnak. 

 

Maszkok gyártása a Beanett Bt.-nél

Maszkok gyártása a Beanett Bt.-nél

Maszkok gyártása a Beanett Bt.-nél

Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.

Böngéssze át maszkkínálatunkat még ma és rendelje meg az igényeihez leginkább illő védőfelszereléseket!

Naponta több ezer ilyen maszkot gyártunk a Beanett Bt. paksi üzemében, ahol csökkentett munkarendben, de annál nagyobb lelkesedéssel, közel 60, városunkban élő nőt foglalkoztatva az ország minden részébe szállítunk védőfelszereléseket. Felettébb hatékony munkánknak hála megrendelőink között tudhatjuk Paks, Dunaszentgyörgy, Kölesd és Bátaapáti Önkormányzatát és olyan nagy cégeket, mint a MÁV-HÉV Zrt., a Prímaenergia Zrt. és az M6 Tolna Kft.

Az általuk is előszeretettel használt, kétrétegű, nem szőtt textíliából készülő (non wowen) orr- és szájmaszkjainkat akár többször is hordhatja, hiszen maximum 60 fokon mosva egyszerűen lehet fertőtleníteni őket. Termékeink rendkívül könnyűek, gond nélkül használhatóak, valamint rugalmas hevederekkel rendelkeznek, amikkel tökéletesen alkalmazkodnak az arc formájához

Kis- és nagytételben egyaránt megvásárolhatóak, amivel a lakossági és üzleti partnereink számára egyaránt szeretnénk kedvezni. A több színben is kapható maszkjaink ára 10-500 darabig 300 Ft + ÁFA, 500-1000 darabig 280 Ft + ÁFA, míg 1000 darabtól pedig 260 Ft + ÁFA. 

Irány a raktár post

Tekintse meg maszkkínálatunkat

Rendelje meg az igényeihez leginkább illő védőfelszereléseket!

Hír kategória

Kedvelt Hírek és Tippek

Maszkok gyártása a Beanett Bt.-nél
A maszk, amire most szüksége van!
4 ok amiért logózd a munkaruhát
Egyedi ajánlat

Nagyobb tételben szeretne rendelni?

Több zsebre, egyedi színösszeállításra vagy
logóhímzésre lenne szüksége?